Vraag offerte bij uw reisagent of contacteer ons

Wij zijn uw partner voor Canada, Denemarken, Faroer, Finland, Groenland, Ierland, IJsland, Noorwegen, Soa Tomé & Principe, Verenigd Koninkrijk, Zweden.

Onze groene bestemmingen laten u nooit meer los!

Green destination isn’t about change but it seems to be an inevitability.

0
Trips
0
Tevreden Klanten


Destination green is een jonge touroperator opgericht om tegemoet te komen aan de vele vragen vanuit de (reis)markt.

Na jaren zelf als reisagent /productsamensteller gewerkt te hebben, besloten wij dat de tijd gekomen was om de stap te zetten naar een eigen onafhankelijk bedrijf, waarbij we in alle autonomie onze visie konden uitwerken.

Door de jarenlange ervaring in de reissector weten we perfekt wat er leeft en wat de vragen van klanten en reisagenten zijn. Wij hebben er doelbewust voor gekozen om ons te verdiepen in hoofdzakelijk groene bestemmingen. De groene kleur komt in dit geval vooral van het uitzicht qua natuur, echter ook met ecologie houden we rekening. Dat is dan ook meteen de link naar onze naam. Wij willen dé referentie zijn op de bestemmingen die we aanbieden. Bij ons primeert kwaliteit boven kwantiteit en zekerheid boven de waan van de dag.

Ieder die zijn vakantie aan ons toevertrouwt, moet dit kunnen doen in alle vertrouwen en met de zekerheid dat wij er alles aan doen om uw vakantie tot de meest aangename tijd van het jaar te maken. De partners en klanten die reeds met ons samenwerken doen dit met de grootste tevredenheid en kijken telkens uit naar wat wij voor nieuws in petto hebben.

Op elk van onze bestemmingen kunnen wij een ruim aanbod aan transportmiddelen, logement mogelijkheden, excursies en dergelijke aanbieden.

Wij maken er een punt van om samen met u, uw droomvakantie te realiseren. Of u nu kiest voor één van onze meer noordelijk gelegen bestemmingen of voor ons exotisch buitenbeentje, wij zijn pas tevreden als ook de klant dat is. Geniet van het dromen van uw volgende vakantie en laat u door ons aangenaam verrassen.

Uw Destination green team

Stuur ons een bericht

Een vraag? Offerte? U wil iets bespreken?Afspraak maken?

Natuurlijk kan u ook uw vertrouwde reisagent contacteren met vragen ivm ons aanbod.

[contact-form-7 404 "Not Found"]